Kreativ

Har faktiskt varit kreativ idag. Tro det eller ej. Var inte för pigg i morse, men det gick. Vaknade strax efter 06.00 av att någon var uppe och traskade. En liten Sessa var uppe lite tidigare än vanligt. Hon stod i köket och bredde sin macka. Lilla snäckan. Hon är mitt allt!
Dröjde inte länge för än det var full aktivitet i vårt hus. Två små väldigt morgonpigga pojkar busade hej vilt.

Lillprinsen han hostar. Hostar och hostar. Men han är pigg för övrigt. Skönt det. Han vaknade för en stund sedan och vilar nu i pappas famn. Här i soffan. Hoppas att det går att lägga ner honom i hans säng igen. Hostan stör honom.

Har letat motiv till tavla idag. Har hittat en bild som jag ska försöka ge mig på. Annars har det blivit glasmålning för hela slanten. Det känns i axlarna nu. Sitta flera timmar i sträck är kanske inte det bästa. Bör kanske upp och hoppa lite emellanåt. Hoppar i och för sig fram till datorn ibland och kollar e-mail och facebook. Ja, jag har väl hamnat där till slut. Ni vet, i ett Facebook-beroende. Men det är kul att ha några att tjata med när man är själv hemma om dagarna.

Får visa bilder på glasmålningen sedan. Det ska brännas i ugnen imorgon…

Det här inlägget postades i Blandat, Företaget, Konst. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *