Vinterlängtan

Prinsen har länge längtat efter vintern. Ungefär vid midsommar började han undra om det inte var höst snart, så att det snart kunde bli vinter och snö. Underbar snö som är god att mumsa i sig. Kallt och gott. Vitt och alldeles underbart.

Nu nämner han ofta att det är höst ute. Nu har bladen äntligen blivit gula. Sikken tid det tog!

”Mamma nu är det höst, efter den kommer VINTERN”

En annan sak som är väldigt bra är att han då kan börja ha sin tjocka vinterjacka. Igår när han skulle ta på sig sin svarta höstjacka sa han:

”Nej, inte den! Den är sååå tråkig!”

Idag är han allt annat än tråkig på dagis. Idag var det utklädningsdag och Prinsen fick äntligen gå till dagis i sin spidermandräckt. Vilken lycka. Lillprinsen är mer tveksam till utklädnader och fick gå till dagis i svarta jeans och en t-thirt där det stod ”Rock music” på ryggen och med en svart målad slips på framsidan. Idag var det han som fick vara rockstjärnan.

Det här inlägget postades i Barnen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *