Lite om vår dag…

Vi hade fredagskänslor kring köksbordet ikväll. Till kvällsmat blev det tacos. Lyxigt att få äta tacos en måndag, tyckte Sessan. Och jag kan ju bara hålla med. Det är gott med tacos, och vad är det egentligen som säger att man bara kan äta det på en fredag. Nä, just det. Ingen. Så idag åt vi tacos. Mest för att jag var så himla sugen på stark mat och kunde inte komma på något annat som var lättlagat.

Till lunch åt vi fisk i ugn. Ungarna tyckte plötsligt att det var supergott. Kanske för att jag smaksatt såsen med lite för mycket ketchup. Ungar älskar ketchup och det kan aldrig bli för mycket av det. Nästan som makaroner. Makaroner kan man aldrig ha för ofta. Våra ungar tröttnar aldrig på snabbmakaroner. Men jag, jag tröttnar på pasta. Men det är ju snabbt och lätt att ta till ibland när man har lite för bråttom att laga mat. Potatis där emot tröttnar aldrig jag på. Som många av er vet. Potatis kan ju varieras till tusen!

I eftermiddag har vi varit ute en del. Det har ju varit så underbart väder. Helt ljuvligt med sol och klarblå himmel. Mer av det! Såna dagar kan man inte annat än älska hösten. Nästan inget slår solen mot de underbara gula färgerna i naturen, och lägger man till en blå himmel är det komplett. Lägger man sen till kaffe och några bitar toblerone och en varm södervägg så är man nästan i himlen. Fick en stor påse med varierade små tobleronebitar av maken när han hade varit i Tyskland. Så gott, speciellt den mörka varianten. Mumsigt till kaffet.

Måste säga att jag är väldigt tacksam. Inatt sov Lillprinsen ännu en natt i sin säng. Förstår ni hur underbart det är? Helt grymt skönt att slippa vakna femtioelva gånger per natt. Tänk om det har vänt nu? Ingen är lyckligare än vi!

Nu ska snart de små busungarna i säng. Imorgon väntar dagis. Det var ett tag sedan de var där nu eftersom Lillprinsen var sjuk i slutet på förra veckan. men nu är det dax och de längtar…

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mamma/föräldraskap och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *