Att försöka kväva SD i den politiska debatten går ju sådär

Vaknar upp denna söndag och läser Kvällsposten som troget levereras till oss varje helg. En flitig ungdomsförsäljare knallar runt i byn helg efter helg. Regn som sol.

Läser om Sverigedemokraterna som vinner väljare efter väljare. Trots detta fortsätter de övriga politiska partierna i Sverige att sätta ”fälleben” på sig själva, när de inte vill ha med SD att göra. De försöker kväva dem från den politiska debatten och låtsas som om de inte finns. Strategin funkar ju utmärkt.
Not!
SD är idag större än någonsin och tar sig förmodligen in i riksdagen. Ett parti man blir mörkrädd för och som består av människor med kopplingar till den rasistiska vit maktrörelsen.

”51 av Sverigedemokraternas kandidater i valet om en vecka har kopplingar till den rasistiska vit makt-rörelsen.
Åtta av dem är före detta medlemmar i högerextremistiska Nationaldemokraterna. En deltog som frivillig legosoldat i Pluton Viking i inbördeskriget på Balkan.
Det avslöjar en granskning gjord av den antirasistiska tidskriften Expo.” Kvällsposten/Expressen

Metoden att försöka ignorera dem blir istället något positivt för Sverigedemokraterna som i och med detta får ännu mer publicitet. Istället för att stoppa huvudet i sanden skulle de övriga partierna våga möta SD i politiska debatter.

Det här inlägget postades i Politk och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *