Sur som Pettson

”Ska du vara här inne så får du gå ut!!”

Prinsarna tittar på Pettson och Findus. Pettson är på ett rysligt dåligt humör och skäller på Findus. Findus tycker Pettson är surare än en surstömming.

Och han är inte ensam om att vara sur. Lillprins bus har varit på ett våldsamt dåligt humör hela dagen. Den lilla tuppluren mitt på dagen hjälpte inte. Han gnäller för allt och tycker inget är roligt i med än två minuter.
Vi har precis varit ute och lekt medan solen var framme. Nu är det mörkt igen och solen har försvunnit bakom mörka moln. Jag funderade lite på att hänga ut tvätten,men jag vågar inte. Känns som om regn är på gång.

Nu har jag tagit kaffepaus medan ungarna vilar lite framför tv:n. Hittade någon gammal ckokladbit i en gammal godispåse i skafferiet som jag smugglade i mig. Gott.

Till lunch åt vi spagetti och köttbullar i god tomatsås. Prinsens favorit. Vi hade en mysig lunchstund. Prinsen höll en lång utläggning om brevduvor och kompasser. Det var nog väldigt invecklat. Jag förstod inte mycket. Men det var rolig underhållning.

Det här inlägget postades i Barnen, Familj och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *