Är så trött på denna hosta…

Sitter här och kämpar med min envisa hosta som inte vill ge vika.
Jag tror inte att jag har hostat så mycket i mitt liv tidigare som jag har gjort de senaste dagarna. Hela kroppen ömmar och ryggen och magen värker. Jag antar att man använder vissa muskler rejält mycket mer när man ständigt hostar.

Har precis tagit en tablett som ska dämpa hostan lite så jag kan få en skön natts sömn.
Det behöver jag, för jag känner mig helt slut. Jag är så grymt trött på denna hosta!!

Imorgon är det ju Luciadagen och en stor dag för Sessan. Idag har de haft genrep och Sessan längtar. Det ska bli så spännande att se, och Sessan har berättat så mycket om det. Och jag hoppas, hoppas att jag känner mig bättre imorgon.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Är så trött på denna hosta…

  1. Tussen skriver:

    Trevlig lucia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *