Utställning på mina akvareller (bild)

Förra helgen hade jag utställning på mina akvareller. Det var ju längesedan sist så det kändes väldigt spännande. Jag hade målat 17 nya akvareller. Nu i efterhend förstår jag inte hur det gick till men jag lyckades.

Utällningen ägde rum på en gård och där fanns även en hel del andra hantverkare och dylikt. Tyvärr var vädret inte det bästa, men helgen blev väldigt lyckad ändå. Jag sålde fem tavlor och det var över förväntan.

Kommer att skriva mer om utställningen sedan..

Här är jag som rättar till en tavla somhänger snett.
På köpet får ni även se min mage som växer så fort att det känns som om jag har träningsvärk…

Det här inlägget postades i Konst. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *