Jag, en deg på jäsning


Måndag eftermiddag. Allt som vanligt igen efter lovet… 

Prinsen har stängt in sig på sitt rum för att sjunga ”Cara mia” och ”Byssan lull” ifred. Ni skulle höra honom här hemma. Han har börjat sjunga så flitigt den sista tiden. Mycket och högt. Helt underbart att höra. Det är nästan så att hjärtat går sönder på mig, så gulligt det är.

Jag sitter i soffan och läser om Pernilla Wahlgrens graviditet i en mama-tidning från 2007. Jag känner mig som en stooor deg som håller på att jäsa. Ibland tror jag att magen ska spricka så stor som den är. Tur att bullen i ugnen snart är färdig. Just nu har jag sån värk i kroppen att jag har svårt för att resa mig, och det tar ett tag innan kroppen kommer igång igen om jag har varit stilla ett tag. Känner mig som en mycket gammal människa. Och nätterna är inte inte kul alls. Höfterna värker nått grymt och det gör ont långt ner i benen. Men snart får jag min belöning! Tack och lov!

Sessan är på sitt rum med sin kompis. De pysslar. Ritar, klipper och klistrar.
Vi har just kommit in från en promenad till lekplatsen. Idag var det soligt och härligt. Tjejerna bad att få ta med fika så att vi kunde ha lite picknick och det gjorde vi. Vi satt där i gräset på en filt och drack juice och åt pepparkakor och digestivekex. Jag tog lite kort med mobilen och skickade till maken som var på jobbet.

Härligt med en ljus och solig dag!!

Det här inlägget postades i Barnen, Mamma/föräldraskap, Min Graviditet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag, en deg på jäsning

  1. Staffan skriver:

    Håll ut! Det måste vara den finaste degen i landet :)! S

  2. Ingela skriver:

    Hihi.. Du är snäll du! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *