Yrsel

Jag och barnen är hemma allena i dagarna tre. Maken är på jobbresa i Stockholm och jag har lyckats pricka in bröstmuskelflammation dessa dagar. Känns sådär.
Idag känner jag mig dessutom yr och konstig och har huvudvärk. Har inte förstått varför? Men så pratade jag med min svärmor och vi kom fram till att det måste vara tabletterna jag äter som gör mig så yr. Läste på förpackningen och yrsel var en av biverkningarna. Lite jobbigt att gå omkring och vara yr. Men jag är lyckligt lottad med föräldrar som hjälper mig att hämta och lämna på dagis denna vecka. Stort tack till er! <3

Det här inlägget postades i Barnen, Blandat, Familj. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Yrsel

  1. Pellen skriver:

    Mammor och Pappor är oersättliga!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *