Ännu ett barn med feber

Det blev ändå så. Lillprinsen slapp inte undan. Igår kväll blev han varm och fick feber. Sov minimalt i natt, men idag är han mer eller mindre feberfri, men hemskt trött. Och trots att han är så trött har han svårt för att somna. Har hållit på nu i en timme och försökt somna honom i vagnen. Nu tror jag att han sover en stund i alla fall. Han behöver verkligen ta igen lite sömn.

Nu ska jag ta en snabbdusch. Sitter fortfarande här i morgonrock och klockan är halv ett på dagen. Det blir ju inget dagis idag, så vi ska bara ta det lugnt. Blir inte dagis igen förrän tisdag, så vi har en lång skön helg framför oss. Hoppas bara att ungarna får vara friska och krya.

Ser mig omkring och inser att jag nog får ta itu med lite städning denna dag.

Ha en skön fredag!

Det här inlägget postades i Barnen, Familj. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *