Så sömnig

Så sömnig man kan vara. Så sömnig att jag nästan sitter och tappar hakan i bordet. Detta torts att jag har vilat en timme efter lunch. Men man blir trött av inskolningen. Jag tror jag spänner mig omedvetet på något sätt och sedan är jag inte van vid att vara iväg varje dag.

Idag har det i alla fall gått jättebra. Lillprinsen var själv på dagiset, utan mig, över lunchen och det gick super. Skönt. Jag hämtade honom vid tolv och då hade han ätit som en häst, var kladdig som en liten gris och glad som en speleman. 🙂

Nu ska jag försöka piggna till lite snabbt och fixa lite kvällsmat.

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mamma/föräldraskap och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Så sömnig

  1. Linda skriver:

    Jag är också supertrött… men jag har jobbat inatt och sovit dåligt idag. Blir sängen efter Fångarna… =)
    Ha en mysig kväll!!

  2. ingela skriver:

    Tack detsamma!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *