Sömnigt värre

Det har varit segt att gå upp på morgonen. Denna vecka har vi nästan försovit oss varje dag. Vi ligger som några zombies i sängen. Så trötta att vi knappast vet vad vi heter om någon hade frågat. Som tur är får man inte så många frågor på vid den tiden på dygnet. Hade vi tagit svinsprutan hade jag nog trott att vi drabbats av sömnsjuka. Men den där sprutan tog vi ju aldrig, så det går bort.

Idag lagade jag god mat. Stekt fläsk med kokt potatis och löksås. Så gott och påminner mig om min barndom. När vi åt det hemma var det fest. Och jag minns att jag älskade fläsket på grund av att det var så salt. Så ibland när jag går förbi köttavdelningen i affären och ser ett paket fläsk måste jag bara ha det. Vi äter inte det så ofta, men ibland. Får passa på när ungarna inte är hemma för de gillar ju inte att ha lök i såsen. Men Lillprinsen äter ju allt än så länge och har inte lärt sig att man ska vara rädd för lök. Så idag åt han med god aptit.

Efter middagen blev det lite stressigt till dagis. Men det gick. Lillprinsen var inte så blyg idag och när det var dax att gå hem så ägde han stället och bjöd på lite show. Så härligt att se honom. Imogon ska vi dit igen fast på förmiddagen. Hoppas då att det har slutat blåsa så kraftigt. För blåsten tyckte han inte om.

Nu ska jag sova och se fram emot morgondagen, och hoppas att jag vaknar och känner mig pigg.

Dröm sött!

Det här inlägget postades i Barnen, Familj och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *