En grubblande Sessa

Sessan tassade upp ur sin säng gång på gång igår kväll. En liten orolig själ som inte kunde komma till ro. Och klockan blev mycket. Hon låg och grubblande och tänkte. Tänkte på att hon morgonen därpå skulle börja skolan igen. Börja fyran. Inte lätt att slappna av och sova då. Men hon såg också fram emot att få komma tillbaka och träffa både gamla och nya klasskamrater. Blandade känslor.
Fast till slut somnade hon och klockan halv sju imorse ringde klockan. Och det dröjde inte länge för hon kom trippandes ut från sin rum påklädd och redo. Iklädd sina nya kläder.

Länge klurade hon på om hon skulle ta bussen eller åka med pappa till skolan. Men det blev bussen till slut i förhoppning om att träffa några klasskompisar där, som hon sedan kunde gå tillsammans med in i skolan. Hon kände sig lite förvirrad och visste inte riktigt var hon skulle ta vägen. Ny klass, nytt klassrum och ny fröken hade gjort vem som helst lite skakis.

Men nu är hon iväg på sin första skoldag efter ett skönt och soligt sommarlov. Jag hoppas att hon får en rolig dag och att allt går bra för vår stora mellanstadietjej!

Ska bli spännande att höra hur det gått i eftermiddag. Jag hoppas att det är en glad och nöjd tjej som kliver in genom dörren.

Det här inlägget postades i Barnen och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *