Svårsomnat

Vi tyckte vi började relativt tidigt med att somna barn. Klockan åtta.
Både Prinsen och Lillprinsen somnade ganska lätt. Sedan gick maken iväg på sin motionsrunda. Jag sa godnatt till sessan.

När hon låg och läste hörde jag ljud inne hos Lillprinsen. Det verkade inte som om han kunde somna om, så jag gick in till honom och försökte somna om honom i hans säng. Gick inget vidare. Tog upp honom. Sedan satt han in mitt knä i soffan. Det blev svettigt. Efter ett tag gick jag in med honom i hans säng igen.
Han lade sig till rätta men kollade hela tiden så att jag var kvar. För en stund sedan gick jag därifrån. Och än så länge är det tyst. Nu hoppas jag verkligen att han har somnat riktigt. Vågar inte tro att han sover hela natten. Det brukar han ju nästan aldrig göra. Men hoppas kan man ju.

Nu ska jag sätta mig i soffan och vila en stund. Sedan blir det sängen för mig med. Känner mig lite små hungrig. Ska nog sätta i mig en frukt.

Hoppas att du har haft en skön dag!

Det här inlägget postades i Barnen. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Svårsomnat

  1. Ja visst blir man hungrig när man ser bilderna =) Mumsigt var det!!

    Hoppas ni fått sova gott inatt och att lillprinsen sov hela natten lång. jag känner igen det där med att vara hungrig när man ska lägga sig. jag äter alltid ett ägg innan läggdags för jag är jämt hungrig då =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *