Åskan kommer…

Det mullrar ute. Antar att åskan är påväg. Kanske därför jag har haft en eländig skallebank hela långa dagen. Tog två alvedon mitt på dagen, men de hjälpte föga. Annars har vi haft en skön dag. Det har varit varmt, trots att solen inte visade sig så mycket på eftermiddagen.

Vi åkte aldrig iväg till stan. Orkade inte släpa iväg vildungarna för att gå i affärer. Vi åkte ner till byn stället. Fick lite gjort ändå. Ungarna lekte på en ny lekplats. Busade och härjade. Fast Lillprinsen var lite mer reserverad och var inte på något vidare lekhumör. 

Oj, nu kommer regnet. Det bara öser ner… Åskan kommer närmre. Får kanske snart släcka ner och krypa till kojs. Är sjukt trött…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *