Älskade som vi är…

Solen skiner. Idag har vi ett härligt sommarväder. Hoppas att du också har det!
Lillprinsen har varit ute och badat på förmiddagen. Han slet av sig kläderna och drog i blöjan och pekade ut i trädgården. Och när han gör det, då vet man vad han vill.
Nu sover han. Liten sov dåligt inatt. Vi också.

Jag ska snart börja på middagen. Känner mig ur form idag. Är trött, lessen och hängig. Orkar inte rikigt med mig själv. Och när man känner så blir allt jobbigt. Man blir en dålig mamma och tycker bara att ungarna bråkar, skriker och klagar. Och så startar man datorn och får sig en känga. Men jag är van vid att vara en besvikelse för somliga. Men jag är som jag är. Jag kan inte sätta på en fasad för att vara folk till lags. Det funkar inte. Har försökt hela mitt liv att leva efter vad andra tycker och tänker och jag har bara mått dåligt. Man kanske kan tro att jag är en stark person. Men jag är allt annat än stark.

Men, jag hoppas att vi får en bra dag ändå. Måste, om vi orkar, åka och handla lite till Sessan inför skolstarten. Snart börjar den igen, skolan. Sessan är lite spänd och något orolig inför det hela. Ny klass och ny fröken. Men jag är övertygad att det kommer att gå bra. Men man kan ju förstå att det känns lite pirrigt. Nu börjar hon ju mellanstadiet så det kommer ju bli lite annorlunda.
Jag hoppas att hon kan fortsätta vara den hon är och slippa känna att hon måste spela tuff inför kompisar. För jag vet hur det kan bli när man försöker ”passa in”. Hoppas så att hon kan få trivas i den nya klassen. Trivs man, mår man också bra och klarar skolarbetet. Att trivas är A och O. Det viktigaste är att hon känner sig älskad och sedd oavsett prestation.

Ha nu en underbar dag och glöm inte att du är lyckad och älskad precis som du är!
Det glömmer jag själv ofta, men jag jobbar på det. Det är svårt eftersom människor ofta ser på det yttre, på det som man har gjort i livet. Man blir bedömd efter gärningar istället för vem man är som person. Men Gud ser till hjärtat. Han älskar oss som en far älskar sitt barn. Skönt att veta i en värld som denna…

Ta hand om er!

Det här inlägget postades i Barnen, Blandat, Familj, Mamma/föräldraskap och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *