Några droppar regn…

Några droppar regn föll på hammocken när jag låg och vilade mig efter maten. Annars har vi riktigt fint väder. Idag är jag så obeskrivligt trött i hela kroppen. Vet inte riktigt varför. Jag kan inte skylla på Lillprins bus. Han har sovit ganska bra de senaste nätterna.

I förmiddags rensade jag röda vinbär och gjorde en vinbärspaj. Resten av vinbären lade jag in i frysen. Kan vara gott att ta fram i höst om man blir sugen. Igår kväll var vi hos mina föräldrar och plockade. De har fått så otroligt mycket vinbär i år. Både Prinsen o Lillprinsen var med mig ute och plockade. Fast Lillprinsen åt mest. Kommer bilder snart.

Idag har vi ätit bakade potatis med tonfiskröra. Var så gott och jag åt alldeles för mycket. Nu ska vi strax fika på vår vinbärspaj. Sessan kom just hem från affären. Hon fick rycka ut och köpa vaniljsås.

Det är en smula konstigt. De dagar då jag inte bloggar går besöksantalet upp här på bloggen. Det skulle ju vara tvärtom kan man tycka.
Men kul att ni läser in blogg trots att jag inte bloggar lika flitigt längre. Tyvärr är jag lite dålig på att läsa bloggar just nu. Men det ska jag ta igen. Snart.

Ha nu en fortsatt fin dag!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Några droppar regn…

  1. Cissa skriver:

    Hej på er!
    Jag brukar vara här och titta men nu var det ett tag sen, men det är faktiskt lite spännande att se vad ni har för er och så kan man ju få någon idé på vad man själv kan göra. Just nu är jag väldigt sugen på vinbärskaka 🙂

  2. ingela skriver:

    Hej Cissa!! Så roligt att du tittar in här ibland! 🙂 Tack för din kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *