Något kyligt…

Vi har skjutit upp dagens planer. Mest på grund av vädret. Idag är det något kyligt. Endast 15 grader, blåst, mörkt och molnigt. Jag tror regnet hänger i luften.

Men vet ni vad? Jag tycker att det är ganska mysigt faktiskt. Inte minst fick jag dra på mig ett par jeans och en tröja med ärmar. Minns nästan inte när jag hade ett par jeans på mig senast. Riktigt skönt idag. Får nog leta upp ett par strumpor också, för jag fryser till och med om fötterna.

På gräsmattan gapar bassängerna tomma. Öde och tomt är det. Förutom alla leksaker som ligger slängda över hela trädgården. Var nog lite lata igår kväll och pallade inte plocka upp.

Funderar på om vi ska ha lite arbetsdag i eftermiddag? Känner mig hyfsat pigg och det finns massor som behövs göras. Frågan är bara var man ska börja?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *