Skönt med lite svalare väder

Jag älskar dessa lite svalare dagar. Runt 23 har det varit idag. Vi hade tur, för det regnade bara på förmiddagen, sedan har det inte kommit en droppe. Det har fläktat skönt och vi har suttit ute och ätit. Älskar att sitta ute och äta. Verkligen sommarkänsla. Speciellt härligt att få sitta ute efter att ha stått inne och stekt köttbullar. Då var det lite svettigt i köket. Medan det var skönt ute. Nu verkar det som om temperaturen ska hålla sig runt 23 – 25 grader ett tag. Skönt. Då okrar man ju leva och hitta på saker på dagarna.

Kan inte fatta att det är fredag imorgon. Hjälp vad tiden går… Halva juli har redan gått.
Imorgonkväll ska vi träffas och grilla några familjer. Blir roligt.

Det här inlägget postades i Familj. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *