Varma dagar – mycket bad (bilder)

Otroligt varma dagar vi har. Nästan för varmt om jag ska vara ärlig. Kanske får man inte klaga över värmen?! Vad vet jag?
Men jag kan ju bara konstatera att vi trivs inte speciellt bra i 35 graders värme….i skuggan. Pojkarna har inte mått speciellt bra idag. Prinsen har bara varit gnällig och trött sedan han vaknade. Jag har varit extremt trött. Vi har badat, men det hjälper föga. Lillprinsen vaknar till liv på kvällen då det ”endast” är 29 grader ute.
Inte lätt. Man är ju inte van vid dessa värmerekord. Nätterna är inte så kul heller. Vi försöker vädra ut så gått det går och ha fönstren öppna men ändå är det varmt och klibbigt.

Ni får förlåta, ni värmeälskare, men jag önskar att vi fick in något svalare luft. Runt 25 grader hade varit mer mänskligt för vår del. Då kanske man till och med hade orkat hitta på något. Nu är det knappt.

Igår hade vi en härlig dag trots den extrema värmen. Hade svärföräldrarna på besök hela dagen. Åt gott och badade. Ja, vi badade faktiskt allihop i vår bassäng. Här har ni bildbevis. Undrar vem som har tagit bilden?
Bassängen är ju ganska stor så man kan få plats ganska många om man vill.
Dagen avslutades sedan med ett rejält åskväder. Ett åskväder som nästan var mer spännande att titta på än WM-finalen. 

Lillprinsen står på trappan och begrundar åskvädret och den rejäla regnskuren….

Det här inlägget postades i Barnen, Blandat, Familj, Mina Foton/Bilder och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Varma dagar – mycket bad (bilder)

  1. Sara skriver:

    Puh… jag har också klagat på värmen och nätterna är jobbiga men idag har det som tur är regnat och luften är nu skönare och det är ”bara” 19 grader ute. Igår vid den här tiden var det 26 grader!

    Härliga bilder på er i poolen!

  2. Kimmie skriver:

    Känner precis som ni gör, när det är ca 25 grader på dagen då är det underbart men det är för mycket för att vara på natten. Ser mysigt ut i poolen, man kan få plats många i en sådan om det är varmt nog =).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *