Feberyrar

Igår kväll var Prinsen varm. Jättevarm. Det visade sig att han nästan hade 39 graders feber. Märkligt. Han vaknade sent igår kväll och yrade. Jag tror att vi är ganska ensamma om att ha en 4 år liten grabb som yrar obegripliga saker om Måns Zelmerlöw och Erik Saade när han har feber. En och annan sång mumlade han också.

Idag är han helt som vanligt och febern är som bortblåst. Skönt. Man kan ju undra vad febern berodde på. Han är ju inte förkyld eller något sådant och han brukar inte ha feber speciellt ofta. Märkligt.

Just nu sitter han och spelar Alfons på datorn medan en liten brossa sitter bredvid och förtjust tittar på.

Det här inlägget postades i Barnen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Feberyrar

 1. Linda skriver:

  Samma här (förutom att inte Saade nämndes;) ). M. kändes varm efter ni åkt i söndags och även på natten när hon kom in till oss på natten. På morgonen inget så vi kunde lugnt åka i väg på semestern. I onsdags kväll när vi skulle åka hem klagade S på att hon frös. Det var ju en jättevarm dag så vi undrade ju. När vi kom hem vid 23 hade hon 39 graders feber och nästa dag inget!? Märkligt! Kan det vara solen och värmen som gör det?

  Tack för senast förresten:)*kram*

 2. ingela skriver:

  Konstigt. Ikväll var det Lillprinsens tur att ha feber. Även han 39 grader. Märkligt. Vet inte vad det beror på…

  Hoppas att ni hade det trevligt på er tripp!!
  KRAM!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *