Igår var vi och lyssnade på Ola (Bilder och klipp)


Igår var det kulturkalas! Trots att jag alltid drabbas av en sorts panikkänsla när jag är bland för mycket folk, var vi där och vimlade runt. Lillprinsen i vagnen va måttligt road. Det enda han såg var en massa ben. Ben överallt. Prinsen däremot var på hugget, men även han såg ju bara en massa ben. Inte lätt att vara liten i folkvimmel. Han ville ju se både ”Timotej” och ”Ola”, men när Timotej sjöng var det så fullt med folk att vi knappt såg något. Jag fick stå och bära honom under tiden de sjöng för att han skulle kunne se en glimt av dem i alla fall. (Känns i armarna idag kan jag medela.) Sedan blev de trötta så maken körde hem med dem, så tyvärr missade Prinsen Ola.  

Jag blev kvar. Sessan och hennes kompis hade fixat jättebra platser på läktaren. Hon kallade på mig så jag gick upp och satte mig hos dem. Man får passa på. Om några år lär hon inte tycka att det är lika trevligt att att ha med sin gamla mamma.
Det blev en timmes väntan med blandad underhållning innan Ola kom upp på scen vid nio tiden. Då blev det fart på publiken. Jag måste säga att jag blev mycket positivt överraskad. Ola var väldigt naturlig, spontan och duktig på scen. Så det var värt all väntan. Han berättade att han senaste singel, ”Unstoppable” nu spelas i åtta länder. Så det verkar bli en riktig hit. Kanske var det han som skulle ha vunnit melodifestivalen? Man blir i alla fall glad av låten. Sessan och jag tog en massa bilder och en och annan film. Och de blev inte så dåliga. Eller hur? Kul när man har bra zoom på kameran.

Det blev ju en sen kväll så imorse mötes jag av en inte allt för pigg liten sessa. Det fanns även två dödströtta föräldrar vars Lillprins hade hållt dem vakna halva natten. Nu vaknade föräldrarana alldeles för sent. Mycket sent. Och fem minuter innan Sessan skulle gå till skolan frågade hon: 
”Mamma, har du packat ner matsäck???” 
”Nej!! Det har jag glömt!!”
Det blev nog den snabbast packade matsäcken i världshistorien. Bredde tre skinksmörgåsar, slängde ner tre sugrörsdrickor, äpple och klementin. Tror hon blir mätt. Idag skulle de nämligen ha orientering, vilket jag totalt hade missat. Speciellt det där med matsäcken. Jag som aldrig missar saker. Jag brukar ju ha koll på allt! *host host*
Nåja, förra gången hon skulle ha matsäck med sig gräddade jag pannkakor, så nu tyckte hon att smörgåsarna inte var speciellt atraktiva och rynkade en aning på näsan.

Ni har sett bilderna. Vi ni höra hur det lät? Det kommer här…

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Filmklipp, Musik/Youtube och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Igår var vi och lyssnade på Ola (Bilder och klipp)

  1. supermom skriver:

    Haha! Så nu var det er tur att titta på Ola! Det gjorde vi för ett par veckor sen… eller vaddå vi… jag fick inte ens följa med! Lill Fan och Prinsessan gick själva till köpcentrat för att titta på honom. Kameran hade de också med sig och kom hem med ett foto på Ola där han gör peace tecknet och ser ut som en riktig fjortis… 😉

  2. helena skriver:

    fin blogg

  3. ingela skriver:

    Tack Helena!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *