Värme kom!!

Solen skiner och det ser rikigt varmt ut. Men det är det inte. Brrr…vinden är så kall! Längtar efter vårvärme nu!! Hoppas att den kommer snart, så man slipper klä på sig massor när man ska ut. Är trött på alla kläder man måste dra på ungarna när de ska ut. Fortfarande är det ytterbyxor, mössa och varma jackor som gäller. Tänk när man bara kan trippa ut i t-shirt och shorts… Nåja, den tiden kommer…

Igår var vi ute i naturen på Friluftsgudtjänst. Barnen på förskolan var där tillsammans med föräldrar och syskon. Jag måste säga att vi hade ganska tur med vädret. Det var ingen sol, men det blåste inte. Och det regnade inte. Det var mysigt med lite korvgrillning och tipsrunda sådär på söndagseftermiddagen.

Efter en fullbokad helg har jag varit ganska seg idag. Har inte gjort så mycket om jag ska vara ärlig. Men man måste ju ha såna dagar med.

Har bakat jordnötskaka. Åt för mycket och blev lite illamående. Inte så mysigt. Men gott var det. 🙂

Det här inlägget postades i Familj. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Värme kom!!

  1. Sara skriver:

    Jag vill också ha värme… i massor!!

  2. ingela skriver:

    Jag med!! Hoppas värmen kommer snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *