En Prins i glitter

Prinsen älskar att springa runt i en glittrig tröja med paljetter som han hittat i Sessans utklädningslåda. Fråga mig inte varför. Hade han själv fått bestämma skulle han ha den på sig jämt. Varje dag. Alltid. Men nu har han en tråkig mamma. Tyvärr.
Men hemskt söt är han i alla fall i paljetter. 🙂

Nu har vi precis ätit mat. Fläskfilé och klyftpotatis. Mumsigt. Pojkarna leker för fullt här.
Själv sitter jag och tänker på hur fort helgen sprang iväg. Som alltid lika fort. Men helgen var bra. Den innehöll både kalas och vila och sol. Det är mycket kalas på våren. Men det är skojigt.

Även idag skiner solen. Ska snart gå ut en runda. Lillprinsen har redan varit och hämtat sina skor och sitter här på golvet och försöker förgäves ta dem på sig. Inte så lätt det där.

Undrar just vad han ska mumsa på idag? Han brukar, precis som Prinsen när han var liten, äta en massa goja. Jag vet inte hur många snäckor innehållande sniglar som jag har pillat ut från hans mun. Sönderbitna. Jättetrevligt.
Jag brukar få gå och scanna av gräsmattan här ute först innan jag släpper honom fri. Man vet ju inte vad det kan ligga för äckliga saker på gräsmattan. Speciellt eftersom jag har en katt som fångar byten och ibland lägger dem halvätna lite var stans. Ni kan ju tänka hur mysigt det kunde bli om man ser sin lille gosse komma och stoppa en halv mus eller fågel i munnen. Lagom trevligt. Panik! Än så länge har det tack och lov inte hänt.

Det här inlägget postades i Barnen. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En Prins i glitter

  1. Sara skriver:

    ja helgerna går så fort så jag brukar också reflektera på måndan var den tog vägen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *