Nalle har ett stort blått hus

Det fanns en tid då Prinsen var livrädd för Nalle i det stora blå huset. Han var ju så stor och läskig och skulle lukta på honom genom tv-rutan.
Men nu, nu är det andra tider. För ett tag sedan hittade jag den gamla videon (ja vi har fortfarande video) i bokhyllan och frågade om han ville titta. Och lite nyfiken var han. Och han fastnade totalt.
Nu är Nalle den största favoriten (förutom melodifestivalen förstås) på tv. Undrar om programmet snart kommer tillbaka i Bollibompa?

Jag tor nog att jag ska försöka hitta programmet på DVD istället för på video. För det här med att hålla på och spola tillbaka och greja känns en aning jobbigt nu när man har vant sig vid DVD. Det är väl snart dax att slänga ut den där gamla videon. Problemet är bara att vi har så himla många filmer på video, och att byta ut alla till DVD känns ju inte superskojigt direkt. Vi får väl ha videon till den pajar helt enkelt. Idag är det nog inte helt vanligt att folk har videon kvar. Det kan man höra på en del ungars kommentarer. ”Va? Vad är det för en gammal apparat?” Känns som vi lever kvar på stenåldern…hehe.

Det här inlägget postades i Barnen, Tv/Film och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *