Feg

Vet ni vad?

Jag har skrivit ett långt inlägg. Men, jag vågade aldrig publicera det. Jag fegade ur. Kanske jag vågar sedan? Får tänka lite först.  Jag har skivit ett inlägg som är mer personligt än vad mina inlägg brukar vara. Jag har skrivit om tankar och känslor…

Jag kan bara säga att idag känns det tungt. Tungt att andas..

Hoppas att ni har en fin dag mina vänner! Glöm inte att leva i nuet!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 svar på Feg

 1. Linda skriver:

  Ger dig en kraaaam så kanske det känns lite bättre snart.

 2. Kimmie skriver:

  Ibland hjälper det att bara skriva ner det som känns jobbigt. Om du vill publicera eller inte är helt upp till dig. Hoppas allt är ok med er.

 3. sara skriver:

  om det är någon som kan något om tung andning så är det jag….Fy!! Jobbigt!! Du, jag finns om du vill prata av dig…är grymt bra på det där med att prata och lyssna. Du får bjuda hem mig en torsdag då jag slutar tidigt. Alla har vi våra tunga dagar och då är det bra med lite flikkbesök….:)

 4. Sara skriver:

  Hoppas det känns lättare nu! En kram till dig <3

 5. ingela skriver:

  Tack snälla Linda! Jag hoppas att jag snart är på gång igen.

  Kimmie, Tack! Ja, det är skönt att bara få skriva av sig ibland.

  Sara, tack vännen! Du får jättegärna komma hit en torsdag!

  Sara, tack för kramen!!

  Jag har mina perioder då jag kan drabbas av ångest och får hjärtklappningar. Vet egentligen inte varför…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *