Hur gör man?

Jag skrev igår att jag behöver ny energi. Frågan är bara hur? 
Hur ska man få energi när man aldrig får sova en hel natt?

Lillprinsen har sovit dåligt nu i, ja, jag vet inte hur länge. Och nu har dessutom Prinsen börjat sova dåligt, han som alltid brukar sova ganska hyfsat. Nu vaknar han flera gånger per natt. Lillprinsen följer sin bana troget och vaknar fortfarande vid två-tiden varje natt. Sedan vill han inte somna om utan ligger och vrider sig och sparkar. Det kan gå timmar innan han somnat om riktigt igen. Det är så frustrerande, för det enda man vill är att han ska somna om så fort så möjligt så att man kan få sova igen. Vid den tiden är man så sjukt trött. Ja, obeskrivligt trött.

Kanske låter det som om jag klagar… Men det är inte så lätt att få ihop livet, när man inte får den sömn man behöver. Jag blir så instabil och känner mig långt ifrån mig själv.
Känns som om jag har tappat bort mitt sanna jag någonstans på vägen och nu kör på autopilot. Snart är batterierna slut. Vad händer då?

Nä, vi måste få någon rätsida på detta. Vi hade kunnat turas om maken och jag och ta var annan natt. Men det är väldigt svårt när det är två barn som vaknar hela tiden. Mitt i pågående somning vaknar den andra och skriker i rummet brevid… Då är det bra att vara två.

Hur gör ni alla föräldrar där ute?

Förlåt om jag klagar, men ibland måste det få komma ut. Nu väntar jag på min underbara dotter som snart kommer hem från skolan. Får se om hon vill följa med oss ut i eftermiddag. Jag bara måste komma ut i solen idag. Måste, måste… 🙂

Kram I

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mamma/föräldraskap och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Hur gör man?

 1. Sara skriver:

  Man får klaga!! särskilt när man inte får sova.

  Jag tycker det är tufft med ett barn de nätter jag inte får sova ordentligt så kan inte ens tänka mig hur det är att ha tre barn och inte få sova.

 2. ingela skriver:

  Tack Sara för stöd!!

 3. livsnjutare skriver:

  Det här låter inte alls roligt!
  Varför ska prinsen också börja
  sova oroligt nu?
  Vad är att göra? Inte lätt att svara på.
  Hoppas verkligen att det blir ändring på det
  så att ni alla får sova skönt.
  Kram!

 4. Linda skriver:

  Klagar på du… det är tillåtet.

  Nu har ju vi haft turen att minstingen sover nätterna igenom… men den stora kan fortfarande komma in till oss ibland, men har han väl kommit somnar han om direkt igen.

  Har tyvärr inga tips att komma med, men hoppas ju verkligen att det bara är en period och att de sover hela nätterna snart.

  Kraam

 5. ingela skriver:

  Tack mina vänner!! 🙂 kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *