Greys Anatomy


Sitter och väntar på att Greys Anotomy ska börja. Det är ju tillbaka igen efter säsongsuppehållet. Blir kul. Det är ju typ den ända serien jag följer.

Just nu har jag inte mycket kul att blogga om. Har varit så otroligt seg och orkeslös i några dagar, att jag bara har gjort det absolut nödvändigaste. Idag har det  varit sol. Underbar sol. Tyvärr har jag inte vait ute så mycket, men jag somnade Lillprinsen ute i vagnen. Han sover så gott om han får sova ute.

Gick en sväng i trädgården och visst, det har börjat spira i rabatterna. Härligt! Väntar nu på att de första snödropparna ska slå ut. Älskar våren. Älskar vårsolen.  Jag hoppas att den kan ge mig lite mer energi. Det är något jag verkligen behöver just nu. Energi och god sömn.

Nähe, nu börjar programmet…

Hoppas att ni har fin kväll mina vänner!

Det här inlägget postades i Tv/Film. Bokmärk permalänken.

5 svar på Greys Anatomy

  1. Linda skriver:

    Härligt nu när solen är framme… =)

  2. Johanna skriver:

    Jag kan inte förstå, men jag tycker att Greys verkligen tappat stinget, det är inte alls samma program som det en gång var! Enligt mig alltså…

  3. ingela skriver:

    Kan hålla med dig Johanna! Det är inte lika bra, men jag hoppas hela tiden att det ska bli bättre… Får väl se!

  4. Sara skriver:

    Jag har slutat följa serien men blir sugen på att titta igen när så många bloggare skriver om det! Är Meredith och Derek gifta? Är Sloan ihop med Merediths syster fortfarande? Blev lite nyfiken nu =)

    Är ni utan snö nu? Här har vi fortfarande massor. Mellan en halvmeter och en meter.

  5. ingela skriver:

    🙂 Ja, Meredith och Derek är gifta. Men Sloans relation med Merediths syster tog slut i gårdagens avsnitt. Det har visat sig att Sloan hade en dotter som han inte visste om. Detta har slapat problem mellan dem.. Dottern väntar barn och där har det uppstått komplikationer. Sloan har kallat in Addison för att få hjälp…

    Snön börjar att försvinna här. Vi har kanske fem till tio centimeter. Fast på vissa ställen är det helt bart. Där har solen kunnat smällta lite mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *