Stå på dig, Carola!

Har följt skriverierna om Carola och om att hon gav sitt fadderbarn en flaska parfym i gåva. Nu kan inte jag vara tyst längre. Jag har en blogg och jag tänker utnyttja den för att ge Carola mitt stöd. Jag tänker inte bara vara tyst och se på när hon förnedras.
Så många bloggare vräker ur sig både det ena och andra om hur dum och korkad hon är. Vissa utrycker sig i termer som jag inte ens vill nämna vid ord. Det finns tydligen inga gränser för hur man kan utrycka sitt hat till Carola. Människor som utrycker sig på ett förnedrande sätt om en annan männsika och inte kan använda ett seriöst språk, ger jag inte mycket för. Man kan faktiskt kritisera, utan att förnedra!

Och kvällstidningarna, de ligger henne i hasorna för att göra allt för att få sig en löpsedel och sälja lösnummer på hennes bekostnad. De vet att svenskarna älskar att läsa om hur dålig Carola är.
Om detta hade gällt en annan kändis än Carola, tror ni då att det hade blivit en så stor grej? Förmodligen inte. Det hade nog inte ens blivit en notis en liten skitblaska.
Jag menar inte att Carola gör allt rätt. Hon är människa precis som du och jag. Ingen är perfekt och alla gör vi misstag.

Nu har Carola varit med i Gomorron Svergie och talat utom om skriverierna om resan och om parfymen. 

“– Det är inte klokt. Utan rim och reson, säger hon.
Hon påpekar att ingen annan än hon själv vet hur mycket pengar hon har gett 15-åringen – vid sidan om den här presenten.
– Det finns ingenting som är fel i att ha ett engagerat hjärta, säger hon till SVT.”

På torsdag håller Carola en gala i Filadelfiakyrkan i Stockholm för att samla in pengar till Haiti. Jag tror faktiskt att Carola har ett genuit engagerat hjärta och att hon brinner för välgörenhet. Pengarna som hon samlar in på galan kommer med all sannolikhet att göra stor nytta och hjälpa många på Haiti genom Hoppets Stjärna. Och hade jag bott i närheten hade jag vairt där.

Till er som älskar att vräka ur er en massa skit över det här.
Varför inte bara ge henne en eloge för att hon faktiskt gör något? Till skillnad från många andra som sitter och rullar sina tummar.
Frågan är, vad gör ni själva?

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Stå på dig, Carola!

 1. Sara skriver:

  Bra skrivet. håller me fullständigt. jag blir så trött på det hat som hela tiden uttrycks mot henne. och som du skriver att om en annan känd person gjort likadant så hade ingen brytt sig!

 2. livsnjutare skriver:

  Hej!
  Äntligen någon som försvarar Carola!
  Tänk om vi alla hade gjort så mycket
  som hon gör genom att både sjunga ut
  sin glädje och hjälpa människor i nöd.
  Hon har ett stort och varmt hjärta.
  Sluta och visa er avundsjuka genom att
  tala illa om henne!
  Hur ska vi få mobbingen att sluta i skolor
  när vuxna håller på att förnedra.
  Barnen lär sig av sina föräldrar.
  Önskar dig en fin dag! Kram!

 3. Mr.MASA skriver:

  Jag håller med till vissa delar. Det är skitlöjligt att göra en så stor grej av det hela och visst är Carola också en människa med känslor. Jag tror väll kanske också att hom faktiskt trodde att hon hjälpte till.

  Men ikke desto mindre så var det ju jävligt korkat och fel att ge en parfym flaska! Herregud! Om det nu är sant det vill säga… men om det är det så bekräftar det ju bara mediebilden av Carola. Btw. Varför är Carola känd över huvud taget? Hennes musik passar ju som allra bäst på Smurfhits!

  Cheers!

 4. Mikael Widstrand skriver:

  Tjaba!

  Checka in min blogg där jag skrivit att Carola, hennes Son och Hoppets Stjärna borde skriva ett schysst brev till Edens och hans Familj och be om ursäkt på bra sätt. Skriv en kommentar vad du tycker.

  Jag har även skrivit häftigt om en sann skola i Haiti och i Sverige.

  http://haiticarola.blogg.se

  Checka även in min hemsida där jag skrivit en halv stenhård bok!

  http://www.mikaelwidstrand.se

  Lycka till med allt! /Micke W.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *