Vi borde skicka Darin till ESC

Sitter och tjuvlyssnar lite på kvällens låtar.

Är det bara jag som tycker att det är ovanligt svaga låtar överhuvudtaget i år? Tycker det fattas riktigt bra låtar. Tråkigt.

Man behöver knappast lyssna igenom bidragen för att förstå att Darin går direkt till final. Varför då?
Kanske inte för att det är världens bästa ballad, men för att han sjunger otroligt bra och har bra närvaro på scen. Jag tror att det kan vara en av de låtar som växer ju mer man hör den. Vi borde skicka Darin till ESC. Det går ofta bra för snygga killar som sjunger vackra ballader.

De andra som självklart går till final är Alcazar. Tyvärr tycker inte jag att denna låt är så bra som Stay the night. Synd. Men i denna ganska dåliga uppsjö av låtar, går de absolut vidare. Precis som Darin är de ju duktiga på scen.

Om man ska skriva lite om kvällens bottennapp så måste jag nämna Eric Linder. Han sjunger en ballad på svenska. Det är kanske inte något fel på låten, men det är något med hela hans uppenbarelse som gör att jag inte klarar av att lyssna på honom. Det är bara för smörigt. Kanske tar han sig till andra chansen med nöd och näppe, men jag hoppas inte det.

De andra bidragen orkar jag inte ens skriva om. Inget direkt tilltalande.

Ikväll får vi se hur det går.

Här är 60 sekunder av Darins låt…

Det här inlägget postades i Tv/Film och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Vi borde skicka Darin till ESC

  1. Sara skriver:

    jag håller me att det är ovanligt svaga låtar i år. än så länge är det ingen jag fastnat för. jag brukar alltid rösta på nån varje vecka men har inte gjort det hittills för har inte direkt haft nån favorit. tror också på darin och alcazar ikväll. och inte för att låtarna är märkvärdiga utan för att dem är dem helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *