Tacos och Silverglädje

Tacos och Silverglädje, så kan man sammanfatta fredagskvällen. Vi käkade tacos med mamma och pappa och sedan stannade de kvar och kollade på OS. Vilken spännande kväll det blev och vad roligt att Anna Haag tog silver! Jättekul! Vad stark hon var på slutet då hon kom och seglade förbi de två som var före henne. Jag hade gett upp hoppet och trodde att hon skulle få ännu en fjärdeplats.

Otäckt med Patrik Järbyns krasch. Ännu en svensk som störtar i backen. Själv såg jag inte när han föll, men hörde om det senare och såg bilder på hur han fördes ner för backen i pulka och sedan in i ambulans. Skönt är att han ändå klarade sig relativt bra. Nu vill vi inte se fler svenskar som kraschar.

Det här inlägget postades i Sport, Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *