Besiktning


Idag är det dax för besiktining.
Nä, det är inte vår bil. Det är vår fyraåring som ska på fyraårskontroll, som det så fint heter.
(Förstår inte att han redan är fyra?? )
Ska bli intressant. Alltid lite pirrigt sånt där, tycker jag.

Har suttit och kryssat i en massa frågor på vad han kan och inte kan. Men vad jag kan förstå så kan han ju allt man ska kunna i den åldern och lite till.

Så det skulle väl vara konstigt om han inte gick genom besiktiningen, eller vad tror ni? 😉

Igår satt han och målade i sin nya målarbok. Något som han har upptäckt den senaste tiden. Att det faktiskt kan vara riktigt kul att sitta och måla.
Han satt och målade på samma bil i en halvtimme. Han ville att färgen skulle täcka precis överallt. Han är noggran vår lille Prins. 🙂

 
     
Det här inlägget postades i Barnen, Mina Foton/Bilder och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Besiktning

 1. Sara skriver:

  Visst blir man glad när dom leker en stund själva, speciellt kan det vara bra när man vill blogga en liten stund. Själv bloggade jag lite om hur svår det är att hinna med allt som en ”perfekt mamma” vill göra med sina barn som att baka till exempel.

  Du verkar vara en bra mamma för dina barn!
  Ha det bra idag,
  Sara

 2. Sara skriver:

  Vi har också besiktning idag, fast av bilen =) Det är nog troligare att prinsen går igenom sin besiktning än att vår bil gör det men man vet ju aldrig =) Vi vet inte om några fel men de lyckas ju alltid hitta nåt!

 3. Linda skriver:

  Hoppas det har gått bra i dag:)! Vi ska göra samma lika fast av treårsvarianten på måndag:). Hoppas ni får en bra helg, med maken hemma i säkert förvar igen. kram Linda o co

 4. ingela skriver:

  Tack Linda! Det gick bra på kontrollen, fast jag gillar det inte. Hoppas att det går bra för er på måndag också! men det gör det alldeles säkert! 🙂 Ha det gott! kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *