OS-guld!

De roligaste och mest minnesvärda OS-guld är de som man minst anar ska komma. Visst var det fantastiskt roligt när Kalla vann sitt guld, men det var något alldeles speciellt med gårdagen. När Björn Ferry otippat vann guld i herrarnars jaktstart.

Vi hade nästan inte tänkt titta eftersom vi inte trodde att svenskarna inte skulle ha någon chans. De var ju så långt efter. Och så var man ju lite besviken över att tjejerna inte lyckades så bra tidigare under dagen.
Men vilken tur att vi ändrade oss! Det hade ju varit hemskt tråkigt om man hade missat denna uppvisning av Ferry. Jag tycker han är så otroligt värd detta guld. Han som har haft så mycket motgångar och otur.

Ikväll har vi nya guldchanser. Anja i störtlopp och så har vi ju Emil Jönsson i sprinten. Eller kanske vi blir överraskade igen och får ett guld från ett oväntat håll? Vem vet?

Heja Svergie!

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till OS-guld!

  1. Sara skriver:

    jag missade tyvärr Ferry igår. slog över till den kanalen strax efter att han vunnit. bänkade mig dock för att titta på anja idag men det var ju förgäves. usch va jobbigt att hon ramla. störtlopp är lite otäckt tycker jag!

  2. ingela skriver:

    Ja, det var väldigt otäckt att se anja krascha. Usch..
    Så skönt att hon klarade sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *