Jag var rädd att Christines Meltzers ben skulle gå sönder

Ok, det blev inte riktigt som jag trodde i gårdagens melodifestival. Som tur är, kanske jag ska säga.

Jessica Andersson gick inte direkt till final utan till andra chansen, och det får hon nog vara nöjd med. Hennes gnällsång och hennes stulna Sannakoncept gick inte riktigt hem i stugorna. Jag tycker att hon helt enkelt saknar det djup som Sanna Nielsen har. Hennes sång berörde inte någonstans. Det hjälpe inte att hon försökte klämma fram en och annan tår.

Däremot gick Ola Svensson till final. Trots att han ibland sjunger på gränsen till falskt, gick hans framträdande och låt direkt genom rutan.

Den första att gå direkt till final igår var ju  Salem Al Fakir. Ganska otippat, men kul. Han gick ut och gjorde sin grej och det gillade tydligen svenska folket. Jag kanske inte är ett stort fan av hans musik, men den saknar i varje fall inte glädje och han har ju funnit sin egen stil i musiken och inte försökt kopiera något annat.

Bra var att Jenny Silver kom sist. Förstod inte alls vad hon höll på med och låten sa mig ingenting. Skönt att vi slipper genomlida den en gång till. Hörde den dock på radion idag och på radio gjorde den sig bättre. Hon kan ju trösta sig med att hon fick bra betyg för sin ”Beyncé-ripoff”. Men man kan ju fråga sig vad det var för story bakom den där gjutna silverarmen?

Förövrigt var jag rädd för att programledaren Christine Meltzers ben skulle gå sönder. Hennes ben är ju så otroligt smala att vristerna knappt syns. Hon såg lite ut bambi på hal is, när hon stapplade omkring i sin vita korta klänning och höga klackar.
Annars gjorde hon och Måns så gott de kunde igår, medan Dolph Lundgren var den stora stjärnan och blev älskad av tittarna. Han gjorde ju succé som programledare.  Frågan är hur Måns och Christine ska klara sig utan Dolph? Han får vi ju inte se förrän i finalen i Globen den 13 mars, då han ska ta med sin kompis Sylvester Stalone.

På radion imorse gjorde de jämförelsen med Pippi, Annika och Tommy. Doldh var lite som Pippi Långstrump, den stora starka stjärnan, och de andra fick birollerna som Tommy och Annika. De har kanske en poäng?

Det här inlägget postades i Blandat, Tv/Film och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Jag var rädd att Christines Meltzers ben skulle gå sönder

 1. Haha, jag trodde också att hennes ben skulle gå av!! Har aldrig sett så tunna spiror på någon tidigare. Cheesee, hon behöver lite kött på benen kan man säga. Fast hon är lite småkul får jag väl erkänna också.

  Gällande musiken så håller jag med om att Silver skulle komma sist, usch får rysningar av så dålig musik. Olas låt var trallvänlig och tittar man i efterhand på startfältet igen så var det bra att han gick vidare. Tyckte dock att hans nummer var lite tråkigt, han kunde ha haft några dansare också eller nåt.

 2. ingela skriver:

  Kul att fler tänkte på samma sak! 🙂 Men visst är hon rolig!!

  Håller med om att Ola kunde ha ett lite roligare nummer..

 3. Sara skriver:

  Var en tråkig delfinal igår tycker jag! ingen som var riktigt bra. Tycker inte att Olas låt fastnade riktigt….melodin var inte slagkraftig men så brukar det ju kunna vara första gången man hör en låt!

  Va kul att du kommer ihåg när jag visade mitt plus på AB-bloggen. Visst visade du en gravidtunika från Ellos när du skrev att du var gravid med lill-prinsen?

 4. ingela skriver:

  Jag tycker också att delfinalen var ganska tråkig. Hoppas att det tar sig!

  Det har du nog rätt i att jag gjorde! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *