Lite krassliga…

Sitter och gör inget särskilt. Har pratat med en kär gammal vän via msn. Så roligt att höra av henne!
Känner mig ganska krasslig idag, med halsont och skallebank. Inget skönt. Skulle egentligen städa, men orkar inte. Ska snart slänga in en karré i ugnen. Har fått dille på att tillreda kött nu. Det har blvit en hel del fläskfiléer och annat gott kött den senaste tiden. Innan har jag varit dålig på att tilllaga kött, men nu har jag fått blodad tand. Det är faktiskt så enkelt att göra. Reder sig själv i ugnen eller stekgrytan och det blir så gott.

Denna vecka har det varit ganska mycket. Jag har varit så trött om kvällarna. Inskolningen på dagis har tagit mer på krafterna än vad jag trodde. Man liksom spänner sig omedvetet.
Både prinsen och jag har varit helt slut. Skönt att vi är lediga idag. Han är också lite krasslig och är lite grötig i halsen. Han är lite hes.
Jag sa det till honom i går och han fattade inte vad jag menade…hihi.. Han gick omkring och sa att han hade gröt i halsen…hehe.. Sedan sa jag att man kan vara lite tjock i halsen och ha lite ont, då sa han;
”Ja, jag är tjock i halsen, men Simon (Lillbrossan) är glad i halsen.” Sedan skrattade han.
Roligt med ungar!

Prinsen tackar också för alla gratulationer på hans födelsedag!!
Han hade en fin dag och blev firad på sitt dagis med isglass. Han fick ha en krona på sig och blev sjungen för. Roligt för honom.

Här är en bild på några av hans presenter som han fick av oss…


Ryggsäcken och puzzlet i 3D blev han väldigt förtjust i. De köpte vi på Claes Ohlson.


Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mamma/föräldraskap och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *