Ny overall (Bild)

Det märks att barnen inte riktigt har hämtat sig från magsjukan. Idag är de friska, men ack så trötta. Det minsta lilla som går snett uppstår gråt och förtvivlan. De är fortfarande lite bleka om nosen, men det är inget fel på deras aptit och det är skönt.

Idag gick de ut en stund i solen, men kom in ganska fort. Prinsen hade hunnit bli jätteledsen och var arg när han kom innanför dörren. Inte alls på humör. Han slängde in sin snöiga vantar i hallen så vi fick snö på hela golvet. Men lite frisk luft fick de i alla fall och prinsen fick inviga sin nya overall. ..

Prinsen i sin nya overall, inköpt på www.linuslotta.com

Det här inlägget postades i Barnen, Kläder, Mina Foton/Bilder och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *