Liten sover dåligt…igen…

IMG_7521
Lillprinsen har börjat sova dåligt på nätterna. Igen.
Bara någon enstaka gång då och då sover han en hel natt. För det mesta vaknar han ett par gånger och har svårt att somna om.
Det är inte helt ovanligt att han hamnar i våra sängar. Där ligger han och vänder och vrider på sig. Sparkar och har sig.
Jag har så otroligt svårt att sova med barn i sängen. Vill helst att de sover i sina egna sängar. Som tur är kommer ingen av de andra barnen till oss på nätterna, utan de sover alltid i sina egna sängar. Skönt.

Jag känner av tröttheten nu. Är helt slut vissa stunder. Ikväll hade dessutom Prinsen ett utbrott och skrek och hade sig när han skulle gå och lägga sig. Var helt off efter att ha somnat honom. Skulle egentligen ringa ett par samtal ikväll, men vet inte om jag orkar nu. Har dessutom ett kök som ser ut som om en bomb fallit ner.

Nåja, inga större saker att oroa sig över. Men dock, det är jobbigt att vara så gräsligt trötter.

Imorgon kommer mer snö. Synd är att vi inte har så nära till någon pulkabacke. Saknar vårt gamla hus där vi bodde granne med en jättebra pulkabacke. Men man kan ju inte få allt här i livet.

Nu känner jag att jag har två val. Antingen slänger jag mig i soffan, eller får jag röja i köket.
Hmm… Valet är lätt. Disken får vänta tills imorgon.

Ha en bra kväll kära vänner!

Det här inlägget postades i Barnen, Mamma/föräldraskap och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *