Sessans rum är äntligen färdigt (Bilder)

Vi har äntligen fått färdigt på Sessans rum. Det var ju längesedan nu som vi målade hennes rum rosa. Sedan hade vi ju planer på att göra en väggmålning över hennes säng. Men det blev aldrig av. Vi kunde helt enkelt inte bestämma oss för vad vi skulle måla. Och det är ju ganska bra att veta.
Så vi skippade det.
Istället ramade jag in söta bilder på kattungar. Sessan hade sparat en fin gammal almenacka med kattbilder som jag använde. Och det blev jättebra och Sessan blev jättenöjd. Dessutom fick hon upp sin hjärtformade sänglampa. I födelsedagspresent fick hon en stor bild på Hello Kitty som hon förälskade sig i. Den fick hänga över sängen.
Dessutom fick hon en bokhylla av mormor och morfar som de inte behövde längre. Den passade så otroligt bra och hon fick plats med alla sina saker. Och nu är allt klrat.  Och det bästa av allt är att Sessan bara älskar sitt rum och är så nöjd. Här om dagen slängde hon sig på sängen och sa; ”Å, jag har världens finaste rum!!”
Härligt att höra! Ett säkert tecken på att man har lyckats.

Här är lite bilder…
sessans rum

Det här inlägget postades i Barnen, Inredning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sessans rum är äntligen färdigt (Bilder)

  1. Sara skriver:

    Verkligen jättemysigt. Förstår att hon är stolt =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *