Ett nytt år

Redan den 3 januari. Vi har börjat på ett nytt år. Ett nytt spännande år med nya möjligheter. 2010 är här!

MPj03848840000[1]Vi hade en jättetrevlig nyårsafton hemma hos oss. TACK till er, underbara vänner som var här och gjorde kvällen så trevlig! Vi umgicks, pratade och spelade singstar. Timmarna gick så fort. Tiden går ju fort när man har roligt.

Igår var vi och handlade lite kläder på rean. Hittade mycket fint, dock inte allt på rea. Ungarna var hos mormor och morfar. Det var rikigt roligt att få åka och handla lite själva, bara jag och maken, utan barn. Det blir så mycket mer effektivt då. Men vi kom iväg lite sent och hade för lite tid på oss. Man hinner inte mycket på ett par timmar. Men vi är nöjda.

Idag har vi bara slappat hela dagen lång. Inte gjort något. Skönt. Känner att jag har ätit alldeles för mycket godis de senaste dagarna. Magen är lite i uppror. Men gott är det ju med gottis.
Det är mycket kallt nu. 9 minus har det varit här idag. Ungarna var ute lite mitt på dagen och lekt med isen som blivit på den lilla dammen. Själv har jag inte kommit ut idag, fast jag hade tänkt.

Har ni några nyårslöften? Jag brukar aldrig ha några, men i år har jag faktiskt två. Två mål har jag satt upp. Vanligtvis är jag dålig på det här med mål, men nu ska jag verkligen försöka.

Jag hoppas på ett bra år. Ett lyckligt och ljust år, fyllt med nya möjligheter och utmaningar. En ny start med nya blanka ark att fylla.

Nu kan vi lämna det gångna året bakom oss, ta nya tag och se fram emot det som väntar.

Jag önskar er alla ett underbart och framgångsrikt 2010!!!

Det här inlägget postades i Blandat, Familj. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ett nytt år

  1. Sara skriver:

    Gott nytt år =)

    Marcus och jag var också själva på rean igår. Var mysigt.

    Apropå din kommentar hos mig: har ni ingen snö? Jag trodde hela Sverige hade det =) Ni får låna lite. Vi har flera decimeter. Syns dock inte på kortet för det är taget dagen innan julafton!

  2. Linda skriver:

    STORT tack själva! Det var verkligen jättetrevligt:):)! Timmarna flög i väg…Stora barnen sov ända tills lunch nästa dag. Tyvärr gjorde ju inte lilla damen det förstås;). *KRAMAR*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *