Tiden går fort…

Hörrni, julen är visst över. Den kom och den gick.
Va? Vad hände?
Som vanligt går tiden så förbenat fort att man inte fattar något. December började ju nyss och man såg så fram emot julen. Nu står jag här och inser att vi snart ska kasta ut granen. Nej, usch vad jag låter deppig. Men jag tycker att det  är lite knepigt det här med tiden. Kan inte rikigt förstå var den tar vägen.

Vi har haft en jätteskön julhelg, träffat släkt och haft det mysigt med massor av god mat. Ungarnas ögon har glittrat som sig bör. Och vi har firat Sessan som fyllt nio. Stora tjejen. Tänk, nio år har gått sedan jag blev mamma för första gången. Otroligt. Känns som igår, samtidigt som det känns längesedan. Så ung jag var då.

Satt här uppkrupen i fåtöljen ikväll och kom plötsligt på att vi inte hade öppnat någon av våra två chokladkartonger. De där som vi sparat till jul. Nu är julen nästan slut och de stod fortfarande oöppnade i skafferiet. Så får det ju inte gå till. Ikväll öppnade vi den fina Anton Berg och jag åt och jag njöt.

Lite dålig bloggerska är jag just nu. Har svårt att få tiden att räcka till för lilla bloggen. Men jag ska skärpa till mig. Har bara lite svårt att komma igång igen efter några dagars uppehåll. Ni är otroliga ni som orkar blogga varje dag.

Hoppas att ni har det gott och att ni haft en skön och avkopplande jul.
Nu väntar ett nytt spännande år.

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Jul, Mamma/föräldraskap och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Tiden går fort…

  1. Linda skriver:

    Ja, men visst går tiden fort… kan inte fatta det.
    Vi har också haft en fin och bra jul. Tomten hittade till oss… det var ju bra… hihi.

    Grattis till Sessan i efterskott!
    Kraaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *