Skinkmacka med skånsk senap till frukost

Ja, så började min dag. Otroligt gott!
Sedan har vi kokt chokladkola. Får se hur den blir. Idag är det tö ute. Lite synd. Men vi har ju mycket snö så det ligger nog kvar imorgon också. Hur har ni det i julstöket? Jag har bestämt mig för att bara ta det lugnt och göra sånt jag känner för och orkar med. Har som sagt inte så mycket energi just nu, så det gäller att hushålla med det man har.
Men det känns ganska skönt idag. Vi går här och myser och tittar på vår fina gran. Det doftar så gott med gran. Ungarna går och längtar till julafton. I eftermiddag ska vi också fira lite jul. Då kommer mina föräldrar hit. Blir också ett besök hos min farmor.

Lite bilder från de senaste dagarna….
vinter

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *