Julstädning…

MCj04107650000[1]Snön fortsätter falla. Det har kommit mycket. Tänk om det ligger kvar till jul! Så mysigt det hade varit med en riktigt vit jul för ovanlighetens skull. Här i Skåne händer det ju typ aldrig att det är snö på jul. Vi får välse. Hoppas att vi slipper snöslask.

Idag städar vi lite. Behövs. Jag mår inte så bra, och mår ännu sämre med röra runt omkring mig. Får en viss panikkänsla i kroppen och nu inför jul känner jag extra stress. Vi har nästan inte pyntat alls här hemma. Och ingen julgran har vi ännu. Det känns som om jag har ont om energi och ork denna jul. Jobbigt. Man vill ju göra och hinna med så mycket. Göra det mysigt och så. Men jag är helt enkelt inte i form. Men jag får försöka ta det lugnt. Att stressa upp sig gör ju bara saken värre.

Idag ska det i alla fall bli skönt att få lite städat. Kanske vi rent av kan hinna köpa julgran? Det hade gjort mycket för julkänslan att få in granen.

Ha en skön dag kära vänner!

Det här inlägget postades i Jul. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Julstädning…

 1. Linda skriver:

  Nu har ju jag begåvats med en något mer morgonpigg gubbe än din så han hade redan varit i väg och fixat gran och satt upp den i morse innan jag ens stigit upp:). Så det är fixat i alla fall. Annars tar vi det ganska lugnt. Handlade de flesta klapparna tidigt i december och nätshoppat en del. Julkort blev det tyvärr inte av i år. Dåligt med ork och energi här med:(.

  Nu sover morgonpigge gubben, men ska snart väckas för han har lovat göra knäck och ischoklad med barnaskaran:).

  Ta det så lugnt du kan! STOR kram // LindaB

 2. ingela skriver:

  Vilken gubbe du har!! 🙂 Då har ni ett klädd och fin gran nu. Här är ingen gran ännu, men det är ju några dagar till innan jul. 🙂 Vi har fixat julkort men har inte skickat dem ännu.. Ikväll har vi gått en lång promenad i vinterlandet. Så fint!

  Stor kram tillbaka!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *