Det blev ingen höjdare…

Sessan kom hem och var lite butter. Stackars liten. Det som skulle bli en mysig skridskokväll i nya termobyxor blev inte vad det var tänkt.
När de kom dit hade det skett ett missförstånd någonstans. De hade ju hyrt en skridskobana, men det  var ingen där och öppnade. En hel halvtimma fick de stackars barnen och föräldrarna stå och vänta i kylan innan det kom någon. Och varm korv hade de blivit lovade. Ingen korv blev det. Och Maken och Sessan hade ju inte tagit med någon matsäck för de hade sett fram emot varmkorv.

Nåja, lite skridskoåkning blev det i alla fall för Sessan. Maken stod över. Det var ju som sagt kanske lite väl kallt ute.

De var rejält rosiga om kinderna när de kom hem. Då blev det varm nyponsoppa och smörgåsar. Smakade nog gott efter denna kväll. Sessan var så trött när hon gick och la sig. Hon hade ont i benen efter åkningen. Får se om hon orkar upp till skolan imorgon. Vem vet? Vi kanske rent av blir insnöade. Nu snöar det för fullt ute!!

Det här inlägget postades i Barnen, Familj och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *