En lite hängig ettåring…

IMG_7257-1Tack för alla gratulationer till vår nyblivne ettåring!! 🙂

Tyvärr har han varit hängig och gnällig några dagar, så även idag. Han har pendlat mellan gråt och skratt. Långa stunder satt han bara i morfars knä och tittade. Vet inte om det kan vara tänderna? Han är ju inte snuvig eller något sånt. Jo, lite hosta har han. Men det har han haft från och till hela hösten. Tänder får han ju ständigt nya. Nu har han sju små vita gaddar.

Idag har mormor och morfar varit här. Vi har bakat pepparkakor medan snön har fallit utanför. Snacka om julkänsla. Skönt att de kunde komma idag för jag har varit sjukt trött hela dagen. Nästan gråtfärdig. Så det var underbart att få lite avlastning.

Nu ikväll firade vi Lillprinsen lite mer och han fick sina paket. Han var måttligt intresserad. Hans syskon var betydligt mer exalterade över det hela. Han fick bla. bok med olika ljud, tåg och en ny söt pipmugg.
Jag gjorde köttfärspaj som blev väldigt god. Det blev en mix av två recept eftersom jag, som vanligt, saknade ingredienser. Nu blev det en köttfärs- och baconpaj. Ska komma ihåg hur jag gjorde. Eller nja, komma ihåg är inget jag gör bra. Ska nog plita ner på ett litet papper och sätta in i min inte så organiserade pärm med recept. En pärm som ligger i ett väldigt rörigt skåp. Ett skåp som Lillprinsen brukar ändra om i lite nu och då. Just nu är han en hejare på att öppna lådor och skåp och stoppa ner små prylar. Här om dagen hittade jag hans blå små nappar i en låda i köket. Fast att vara så duktig på att öppna skåp kostar ett och annat ömt finger…

Imorgon väntas vaccination. (Inte svinspruta) Får se hur han mår. Är han lika hängig får vi skjuta upp det hela.

En trött ettåring…


Det här inlägget postades i Barnen och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på En lite hängig ettåring…

  1. sara skriver:

    Grattis lilla söta S!!! Många lyckoönskningar till dig!!! Önskar Faster Sara och Samir

  2. ingela skriver:

    Tack snälla ni!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *