Ikvällens IDOL

Ikväll väntar final i IDOL. Spännande, tycker jag. Jag älskar musiktävlingar, om det så är melodifestivalen eller IDOL spelar ingen roll. Vissa tycker allt det där är löjligt och tråkigt. Men inte jag. Jag längtar redan till att melodifestivalen ska börja till våren. 

Nu gäller det som sagt för Erik och Calle i stora Globen. Erik fruktar vinnarlåten och tror att den passar Calle bättre. Där har han nog en poäng. Det kan bli avgörande vem som gör låten bäst ikväll, även om jag tycker att Erik är den som ska vinna.

Jag kommer ihåg när Agnes mötte Sebastian i sin final 2005. Sebastian var storfavorit och hade varit det under hela IDOL, men Agnes gjorde vinnarlåten så otroligt bra vilket gjorde att hon tog hem segern. Så inget är skrivit i sten.
Men jag tror fortfarande att Erik vinner, men det hade förstås varit kul om en skåning hade tagit hem det hela. Oavsett kommer det nog gå bra för dem båda i framtiden. Även för utslagna Tove. Hon har säkert redan ett skivkontrakt i bakfickan.

Ska du kolla på IDOL ikväll? Vem vinner?

Det här inlägget postades i Tv/Film och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ikvällens IDOL

  1. Sara skriver:

    båda är bra men jag hejar nog på Erik. men som du skriver så hänger det på vinnarlåten! Agnes gjorde ju sin vinnarlåt grymt och även det året som Amanda och Marie stod i final så tror jag Marie vann på vinnarlåten.

  2. Kimmie skriver:

    Jag är precis likadan, älskar att titta på både Idol och Melodifestivalen.
    Ikväll håller jag också på Erik även om jag tyckte att Calle gjorde bra ifrån sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *