Människan är sin egen fiende

När det gäller svininfluensan är det inget som förvånar mig längre. Att experter hos WHO är köpta av vaccinföretagen är ju inget nytt direkt. ”Tre av femton medlemmar i Sage-kommittén har kontakter med läkemedelsindustrin – de får pengar av vaccinföretag.” Ab

”WHO:s beslut att uppgradera svininfluensan till pandemi 11 juni 2009 har historiska dimensioner. Det berör i princip varenda människa i världen och det skapar miljardvinster till vaccinindustrin. WHO:s hemlighetsmakeri, som SvD avslöjar idag, är därför omöjligt att förstå.

18 hemliga män och kvinnor ger råd i dolda möten och en enda person, WHO:s generaldirektör Margaret Chan, bestämmer om den största samlade internationella folkhälsopolitiska satsningen någonsin: massvaccinering mot svininfluensan. Aldrig tidigare har ländernas hälsovårdsmyndigheter, läkemedelsverk, regeringar och människor mobiliserats mot en enda sjukdom till enorma kostnader, aldrig tidigare har vaccinindustrin kunnat tjäna så mycket pengar.” Från Svd

Många har ifrågasatt beslutet att svininfluensan skulle klassas som en pandomi. Med rätta… Kanske har vi blivit lurade att köpa ett nästintill otestat vaccin för miljoner, medan vaccintillverkarna skrattar hela vägen till banken?

Frågan är om det var rätt att massvaccinera i Sverige?
I Danmark har man valt att inte massvaccinera, och där är svininfluensan  på tillbakagång. Här ökade smittan dramatiskt i takt med att vi började massvaccinera.

Annat som skrämmer mer…

Nu vill forskare blanda svininfluensa med fågelinfluensa. Detta för att se om virusen kan kombineras. Svininfluensa smittar lätt, men tar bara livet av en bråkdel av dem som smittats. Fågelinfluensan tar livet av 60 % av de drabbade, men överförs sällan mellan människor. Ni kan ju tänka er vad det kan bli av den blandningen…

Vem vet? Kanske har svininfluensan också tillkommit i laboratorier? Vaccintillverkarna står säkert i kö för att få tillgång till nya virus, så att de kan tillverka vaccin för framtida bruk.

Det är skrämmande att gång på gång inse hur människan är sin egen fiende.

Det här inlägget postades i Bloggar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Människan är sin egen fiende

 1. Charlotte skriver:

  Uschn vilken obehaglig tanke, fast du har ju helt rätt. Man vet ju inte vad som egentligen försigår. Jag har haft en märklig känsla genom hela denna tid då svinis debatterats så i media. Och det är känslan att jag inte fått all info. Känslan att bli förd bakom ljuset. Och som du så riktigt skriver; vem vet????

 2. livsnjutare skriver:

  Det finns samvetslösa människor som inte bryr sig.
  Så det gäller tydligen för oss att själva skaffa oss
  den information vi vill ha.
  Bra att du tog upp det!
  Ha det gott!
  Kram!

 3. Mantram skriver:

  ”Nu vill forskare blanda svininfluensa med fågelinfluensa. Detta för att se om virusen kan kombineras. Svininfluensa smittar lätt, men tar bara livet av en bråkdel av dem som smittats. Fågelinfluensan tar livet av 60 % av de drabbade, men överförs sällan mellan människor. Ni kan ju tänka er vad det kan bli av den blandningen…

  Vem vet? Kanske har svininfluensan också tillkommit i laboratorier? Vaccintillverkarna står säkert i kö för att få tillgång till nya virus, så att de kan tillverka vaccin för framtida bru”

  Ja men det är ju så det är!!

  http://www.theflucase.com/

 4. Sara skriver:

  usch otäckt! Min mamma har hela tiden sagt svininfluensan är som en enda stor konspirationsteori o kanske har hon rätt!

 5. supermom skriver:

  Skrämmande!!

  Här var det vackert och vinterfint i headern… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *