Luciatåg och goda pepparkakor

nyåkers11-22
Prinsen springer omkring i en lilagrittrig tröja som han hittat på Sessans rum. Söt och busig. Lillprinsen har just vaknat och springer omkring med ett rån i handen. Vi andra har käkat pepparkakor. Om ni vill köpa goda och prisvärda pepparkakor bör ni köpa NYÅKERS Hjärtan. Så goda att man vill äta upp hela burken.

Idag är jag extra trött. Inatt sov jag inte mycket. Kallsvettades hela natten. Vaknade gång på gång och frös. Otäckt. Så det var ingen pigg mamma som vaknade imorse. Som om jag någonsin är pigg på morgonen..?

Helgen har varit bra, men går som vanligt alldeles för fort. I lördags var det premiär för Luciatåg i ett kulturhus här i närheten. Sessan var tärna. Så fint så. Det var julmarknad och kaffeservering. Fast någon julstämmning har man ju inte ännu förstås. Lite tidigt kanske. På kvällen gick Lillprinsen tärna i sin pyjamas helt omedveten om att han hade glitter i håret.

I söndags var de stora barnen i Pingstkyrkan på Söndagsskola. De åkte med mormor och morfar och efteråt följde de med dem hem. Så vi hade en riktigt lugn eftermiddag här hemma, med bara en liten Lillprins. Jag hade slängt in en karré i ugnen så vi åt en fin söndagsmiddag. Mumsigt.

Nu får jag gå och se vad busungarna hittar på. Det är obehagligt tyst…

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mina Foton/Bilder och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Luciatåg och goda pepparkakor

  1. Sara skriver:

    Ja nyåkers pepparkakor är de bästa =) Det är de enda vi brukar köpa hem!

    Fina bilder =)

  2. livsnjutare skriver:

    Härliga bilder på härliga barn!
    Ja, vi får väl köpa sådana pepparkakor
    så vi också får smaka dem och säga vad vi tycker.
    Ha en underbar kväll!
    Kram!

  3. Charlotte skriver:

    Vilka härliga bilder! Man kan knappt ge sig till tåls nu; jag vill kasta mig över allting juligt, som pepparkakor och glögg och julpynt och hela fadderullan. Men jag försöker hålla mig till i helgen… 🙂 Men avis är jag allt på er…. 🙂

  4. Sega pappan skriver:

    Håller fullständigt med om att Nyåkers pepparkakor är de bästa. Är inne på tredje burken hemma och då är det inte barnen som käkat mest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *