Äta mat med två små apor

Yrvaken och med håret på alla håll stapplade en liten Prins ur sängen halv åtta imorse. Idag sov han extra länge. Pappa hade redan åkt till jobbet och Sessan hade gått till bussen.
Han är så förskräckligt söt på morgonen den lille ungen. Det är nästan så att man skulle vilja äta upp honom. Lillprinsen var förstås redan uppe. Han vaknade redan vid sextiden. Då var vi halvdöda. Men glada för att han bara vaknat en gång på natten. Han sover bättre nu, vår lille bebbe, som inte är så liten längre. Jag får för mig att det är för att han har börjat gå och därför blir tröttare när natten kommer. Skönt är det i alla fall.

Efter förmiddagskaffet sov Lillprinsen. Då spelade Prinsen och jag Memory och åt frukt. Han är så duktig och vann förstås över mamma.
Till lunch åt vi köttfärssås som blivit över från helgen. Skönt när man har rester över. Idag kokte jag potatis och broccoli till. Vid middagsbordet var det som att äta mat med två små apor. Prinsen var på ett rysligt busigt humör just då och tjoade och tjimmade. Ju mer han lät, ju mer skrattade brossan. Kul tyckte förstås Prinsen. Efter ett tag började lillbrossan härma storebror. Och så fortsatte ända tills jag trodde att jag hamnat mitt i en apkolloni på Kolmården.

Nu har Sessan kommit hem och spelar Panfu på datorn. Ett online spel som jag tror nästan är beroendeframkallande för ungar. Men guldpanda är hon inte. Och det har hon accepterat. Bara hon får spela.
Själv spelar jag aldrig datorspel. Vet inte när jag skulle göra det. Är inte så intreserad heller för den delen. Men jag bloggar ju istället. 🙂

Prinsen och jag har varit ute i det grå. Vi gick och mötte Sessan vid bussen och sedan somnade jag Lillprinsen i vagnen. Så just nu sover han gott i uterummet. Prinsen tittar på Alfons och jag ska strax dricka mitt te.
Har en hemsk värk i ryggen. Har haft det länge nu. Orkar knappt bära den lille. Ska sätta mig i soffan nu och vila lite. Måste passa på när man kan. 🙂

Så, det var lite info om min egentligen helt ointressanta dag.

Hoppas att ni har det gott! 🙂

Kram!!!

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mamma/föräldraskap. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *