Lite av varje…

113
När vi kom hem från vår utflykt mådde vi så bra. Lite trötta dock. Men jag tände ljus på bordet och dukade fram lite fika. Mysigt när man faktiskt kommer ihåg att tända lite ljus. Tänk vad det gör! Och nu har vi våra nya  små lyktor som vi gjort, Sessan och jag. Så de fyllde bordet. Ljus kan man ju inte ha för många av, eller hur? Bara man kommer ihåg att släcka dem. Men här är det offtast inte några problem, eftersom ungarna brukar bråka om vem som ska få blåsa.

Efter fikat har vi bara strosat runt och tagit det lugnt. Ibland kan man känna sig rastlös av att inte göra något speciellt, men idag kändes det gött att bara vara.

Jag njuter så av vår Lillprins just nu. Han är så gó när han tassar omkring här hemma. Ibland är det så att jag nästan spricker av kärlek när jag tittar på honom. Han blir 11 månader imorgon!! Den här åldern är så speciell. Det händer ju så mycket. Både med uttryck, rörelse och språk.
Men alla åldrar är ju självklart härliga. Prinsen som är 3½ är ju också så mysig. Jag blir alltid så stolt när vi är ute med honom och hittar på saker. Han är så fin och duktig. Ja, och lite busig också såklart. Precis så som det ska vara.
Och så har vi ju Sessan. Hon har ju blivit en så stor tjej. Så vacker.
Hon och jag har ju börjat gå lite rundor ute om kvällarna. Det är så givande och hon är så rolig att umgås med. Hon har så mycket humor. Ikväll har hon, jag och maken spelat kortspel. Det blev samma som igår, nämligen SKIP-BO. Kul faktiskt. Och Sessan älskar när vi spelar spel med henne. Känns gott.

Ikväll blev det pizza till oss och kycklingkebbab till Prinsen och Sessan. Prinsen gillar inte pizza, men ”potatispinnar”, det är smaskens det.
Nu ikväll har vi käkat alldeles för mycket godis. Det känns i min mage. Både igår och idag har vi nog ätit lite för mycket gott. Men men, ibland måste man ju få göra det också. Tråkigt annars.

Idag har jag fått mina nya gardiner så jag är i full gång med att stryka och hänga upp. Är jättenöjd och för en gångs skull är längden på dom alldeles perfekt så jag slipper sy upp dem.
Visar bilder imorgon när jag är klar. Roligt med lite nytt!!

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mamma/föräldraskap. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lite av varje…

  1. livsnjutare skriver:

    I dag den 15 november säger vi ett
    stort Grattis till lillprinsen som
    nu är 11 månader. Man vill ju nästan
    tro att han är äldre ,så som han
    springer omkring.
    Till lillprinsen säger jag:
    spring inte på för mycket, så du
    ramlar och slår dig.
    Det går fort nu tills du blir ett år.
    Ha det gott!
    Kram!

  2. ingela skriver:

    Tack, tack!!!

    Tänk vad tiden gått fort! 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *