Skumbad och chokladbollar

Prinsen badar med skum. Massvis av skum. Ser skönt ut. Han badar dockan och tvättar hennes hår, som hon dessvärre inte har. 
Jag frågade just om vi skulle tvätta håret på Prinsen själv, men det ska vi alltid vänta med. Han avskyr att tvätta håret. Det har han alltid gjort. Man kan ju bli blöt i ansiktet. Hua så hemskt.

Sessan och Prinsen har precis målat med vattenfärger i köket. Jag ”tvingade” Sessan att göra något med honom, medan Lillprinsen sov. Efter att jag städat köket och lagat mat (pannbiffar, sås och potatis) var jag så hemskt trött. Vara bara tvungen att vila huvudet lite.
I stundens hetta lovade jag också Sessan att  vi skulle göra chokladbollar i eftermiddag, något som jag nu inte alls känner inspiration för. Men det brukar gå bra när man väl sätter igång.

Nu sitter en Lillprins här och tittar på Drömmarnas Trädgård. Han är så söt.
Själv känner jag hur jag är kaffesugen, men jag ska faktiskt inte ha kaffe. Drack kaffe imorse, det får räcka. Mår inte så bra av för mycket kaffe, så jag har börjar dricka kamomillte på eftermiddagarna istället. Mår mycket bättre på det.

Nu ska jag gå och tvätta det där håret på honom som inte vill. Blir lite skrik, men det går snabbt över.

Det här inlägget postades i Barnen, Familj. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *